Crap

In door HB4 Reacties

Lichte paniek op de statistieken-afdeling van dit weblog. Geenstijl heeft gelinkt naar een BU-itempje en dan weet je het wel. Nu heeft de Neudeflat niet zo veel te maken met de oproep van Aleid om vooral je eigen troep op te ruimen (wat wij van harte 365 dagen per jaar toejuichen), maar we willen ons zeker niet onbetuigd laten voor een schoon…

… en graffiti-vrij Utrecht!

Zo, en nu erop uit om de troep te bekijken voordat het officieel tot troep is verklaard. Oranje boven en tot later!

Reacties

  1. Rob

    Ik heb daar binnen niet zoveel van meegekregen, maar het uitzicht vanaf het dak naar die menigte beneden was erg indrukwekkend. Ik was er vanwege de prijsuitreiking n.a.v. de fotowedstrijd van de gemeente Utrecht. En ik kan jullie vertellen dat ik de 1e prijs heb gewonnen.

    Een restaurant op die plek zou inderdaad een perfekte locatie zijn, ook al zijn ze wat huiverig voor springers.

Reageer