Geen ketens aub

In door HB1 Reactie

Corio wil een aantrekkelijk nieuw Hoog Catharijne ontwikkelen. Dat is meer dan alleen een mooi gebouw maken. Het bedrijf vraagt aandacht voor de vrijheid om te differentiëren in huurprijzen en huurders, zodat ook kleine en bijzondere winkels (lees: geen ketens maar zelfstandige winkeliers) een plekje kunnen bemachtigen. Dat zoiets niet evident is, blijkt uit dit artikel in de NRC van vandaag. [edit] En het stuk in de Volkskrant.

Reacties

  1. Joeri Nortier

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik de huidige verdeling wel goed vind. Ketens in de grote winkelcentra en kleinere, vaak zelfstandige en sfeervolle winkeltjes in de binnenstad. Ik zie liever geen kleine winkels vertrekken naar HC, aangezien ze de stad nu juist een leuke sfeer beginnen te geven en het er al zo weinig zijn.

Reageer