Verkeer: beter

In door HB2 Reacties

Het lijkt erop dat de nieuwe verkeerssituatie langs de bak en bij het Smakkelaarsveld een verbetering is. Qua fietsen blijft het chaos, maar het is wel een stuk compacter, en daardoor voor je gevoel overzichtelijker. Als iedereen nu rustig rijdt (bussen en taxi’s verplicht 30 km/h!) dan zullen botsingen bij kleerscheuren kunnen blijven.

Reacties

  1. Karel

    Het ziet er ook echt rustiger uit iedere ochtend. Ik woon zelf boven de kruising bij het smakkelaarsveld en ik zie geen lange rijen meer staan.. Stad uit blijft natuurlijk moeilijk aan het einde van de dag. Maar dat was het hiervoor ook al.

  2. Niek

    Het is zeker een verbetering, verkeer stroomt een stuk vlotter door. Toch opmerkelijk dat 11 rijbanen -> 3 rijbanen zoveel beter kan werken.

Reageer