Halverwege

In door HB3 Reacties


Het schiet flink op. De traverse is al uit het beeld van onze bouwcam verdwenen. Overigens, voor wie geïnteresseerd is in de plannen voor de komende tijd, kan vanavond om zeven uur terecht in het Infocentrum. (De kleine foto is uit 2007.)

Reacties

  1. Michiel

    Mooi beeld zo, met die gevallen G en de rest van de letters zwevend boven de afgerond 😉

    Misschien dat ik voor het eerst maar eens naar die Infoavond ga. Even kijken of ik het kan halen. Aan de bijgevoegde foto op CU2030 te zien zou ik dan wel (een van de) jongste mensen daar zijn… 😉

  2. Herbert

    Er zijn van die bijeenkomsten dat het letterlijk grijs ziet, maar meestal is het wel een gemêleerd gezelschap. Maar zolang die UCP-overlevenden niet een potje gaan lopen zuur doen over dat het niet Visie A is, is de sfeer er wel prettig en informatief.

Reageer