Gaatjes

In door HB3 Reacties


Meer foto’s van afgelopen weekend hier.

Reacties

 1. Michiel

  En waarom was er voor deze gelegenheid geen feest van 100.000 euro georganiseerd?

  Maar even serieus: ik denk dat er veel meer mensen staan te springen om het feit dat dit gedrocht wordt gesloopt dan dat er eindelijk damwandjes de grond in gaan op het Vredenburg šŸ™‚ Lekker feesten op de bodem van de catharijnebak had toch prima gekund?

 2. Herbert

  Mijn idee. Sloop van de bak is van grote symbolische waarde voor deze stad. Vreemd dat daar totaal niet bij wordt stilgestaan. Althans tot nu toe nog niets van vernomen.

 3. Utrecht zonder HC

  de aftakeling (een stukje) van wat eens de rondweg om de singel moest worden, alleen dit stuk is gelukkig gebouwd de rest om de singels kon gelukkig worden tegengehouden, wat als dit ooit eens wel uitgevoerd zou zijn….

Reageer