Vergunning OV-t

In door HBReageer op dit artikel

Afgelopen week is de bouwaanvraag voor het Stadskantoor ingediend. En de bouwvergunning voor de OV-terminal is verleend. Naar verluidt zijn de onderhandelingen over de bouw van het hoofdgebouw met een bepaalde aannemer in een laatste fase. Het is nog niet bekend wanneer de bouw begint. Het werk aan de perrons, met name sloop, is deze week wel begonnen en wordt door Strukton uitgevoerd. Het viel ons vorige week op dat er nog niet is begonnen met aanpassen van de buiten gebruik gestelde tramhalte als opstelplaats voor de taxi’s. Op het bouwterrein aan het Vredenburg is inmiddels al wel een flinke directiekeet verschenen. (De 22e is de laatste hoger beroepzitting tegen de bouw bij de Raad van State.) En inmiddels sneeuwt het weer en blijft het de komende dagen vriezen. Dat zal de voortgang wel geen goed doen.

Reageer