Droom mee over Jaarbeurskwartier

In door HB2 Reacties

Vorig jaar, zo rond juni, werd er in het kader van de NSP-ambities een stedenbouwkundige visie gepresenteerd van het Jaarbeurskwartier, sleutelwoorden: duurzaam en verbinden. Het is een van de laatste onderdelen van het Stationsgebiedproject. Maar wel een stuk stad waar je, in tegenstelling tot het oostelijke gedeelte, meer vanuit een grüne wiese kunt redeneren. Figuurlijk dan, want het staat er nog vol met hallen en parkeerterreinen. Dat wordt helemaal anders, want de Jaarbeurs gaat inschikken. Het Utrechts Architectencafe wijdt er op maandag 22 februari een avond aan.

Reacties

  1. Giordino

    ^^
    inderdaad !
    Wat groen in de de grijze betonnen massa, die de komende jaren alleen maar zal groeien.
    Ondanks het feit dat de inwoners van Utrecht jaren terug hadden gestemd voor een groen Utrecht.

Reageer