Kritisch over bieb++

In door HB1 Reactie

Er is gisteren in de gemeenteraad uiterst kritisch gereageerd op de ‘onvoldragen bibliotheekplannen’. Met uitzondering van CDA en PvdA kunnen partijen moeilijk geloven dat de wethouder vertrouwen heeft in het plan, en zoveel geld wil vrijmaken voor de opstart, zonder dat bekend is of Artplex dan wel UCK hun financiën op orde krijgen voor participatie op deze dure plek. Het gevoel leeft dat het een prestigeproject is dat koste wat kost voor de raadsverkiezingen moet worden doorgedrukt.

Reacties

  1. Giordino

    Interessant de grote twee zijn weer is bezig koste wat het kost die bieb++ er door onze strot heen te duwen zonder dat de uitvoerende partijen ook maar iets hebben laten zien van hoe ze met het geld omgaan !
    Op die manier gaan we Amsterdam achterna.
    Slechte zaak dit.

Reageer