Eindelijk aan de slag

In door HB1 Reactie
Een wonderlijke situatie: terwijl de bouw is begonnen worden er nog bezwaarmakers gehoord. Geen schoonheidsprijs voor de lokale democratie. Enfin, de drang om iets te gaan doen is te groot. Niet alleen bij college, ook bij talloze anderen is het nu wel mooi geweest: eindelijk maar eens de mouwen opstropen en het spuug in de handen en die weer aan de ploeg. De discussies lopen al twintig jaar en er is eindelijk A gezegd.

Deze update kregen we van Corio wat De Vredenburg betreft: deze week wordt een dubbele bouwweg aangelegd, worden bouwketen op stelconplaten gezet en gaan ze de archeologische resten lokaliseren. Volgende week start de aannemer met injecteren van waterdichte gel, ofwel waterglas, ter voorbereiding van het plaatsen van de damwanden. Dat vindt over een week of twee plaats.

Op BouwputBeeld een fotoreeksje van gisteren: de Catharijnesingel is weer afgesloten, de Daalsesingel wordt opgebroken en Heijmans boort met een vrolijk vlaggetje in top naar gas.

Reacties

Reageer