Sluiting fietsenstalling Catharijnesingel

In door HB4 Reacties

Morgen sluit de U-stal aan de Catharijnesingel. Dit heeft te maken met de verbouwing van kantoorgebouw Singelborch tot winkels en het overkappen van de Stationsstraat. Hoe lang deze stalling gesloten zal blijven is niet bekend gemaakt. Wel is op dezelfde plek in het gerenoveerde Hoog Catharijne ook een stalling gepland. Ook het infocentrum en de projectorganisatie stationsgebied vertrekken uit Singelborch en verhuizen 15 januari naar het Vinke-gebouw.

Reacties

  1. Herbert

    Wonderlijk dat contrast tussen fietsen en auto’s. Er zijn nog zoveel andere modaliteiten. Vroeger liepen de mensen. Naar de kerk en naar de markt. Of van Groningen naar Utrecht. Ik denk dat lopen tegenwoordig zwaar ondergewaardeerd wordt. We zwichten voor technologie en gemak. Als we naar de stad gaan is meestal de vraag: pakken we de fiets? Tenzij het aan de andere kant is ga ik te voet, rugzakje op. Dus nee: ik houd niet van fietsen in de stad. Lopen is veiliger, goed voor de beweging en de onthaasting en je ziet ook nog eens wat.

  2. Gr.R.

    Herbert,

    Dat ben ik met je eens, maar vanuit Zuilen is het een dik half uur lopen (als ik rechtstreeks de Straatweg pak) en langer als ik een mooie route pak. Best fijn, maar je hebt er niet altijd tijd voor/zin in. Vooral niet als ik een pilsje wil pakken in de stad. Dan ben ik toch blij dat er een alternatief is, met de fiets…

Reageer