Twee jaar braak

In door HB8 Reacties

Nu het feestgedruis is vertrokken maakt het terrein weer een akelig desolate indruk. Geen stapels materialen, geen bouwketen, nog geen dixi.
Hier een fotoreeksje van het terrein: november 2007, november 2008 en tenslotte december 2009. Het enige dat voortjaagt is de tijd.


Reacties

 1. Anonymous

  We zijn ruim een week verder. Geen activiteit, geen bouwplaatsinrichting of plaatsing van bouwketen. Ik denk dat Harm Janssen z’n feestje bij Corio heeft opgeeist. Nu dat achter de rug is wachten ze toch liever op de bodemprocedure.

 2. Michiel

  Ach wat een onzin. Natuurlijk gaat er nu wel wat gebeuren. Maar je kunt denk ik niet verwachten dat ze binnen een of twee weken tijd alles voor elkaar hebben en massaal kunnen beginnen. Er is volgens mij sowieso al aangekondigd dat de volgende boringen in januari zullen zijn. Daarnaast komen de feestdagen er aan, en ik denk niet dat het bouwbedrijf te springen staat om een weekje daarvoor nog ff snel alles er al neer te zetten. Mijn verwachting is dat ze na nieuwjaar hard aan de slag zullen gaan.

 3. Anonymous

  Hoe later ze beginnen hoe zwakker ze staan bij de RvS en dat weten ze natuurlijk ook. Als ze het echt menen hadden ze beter zo snel mogelijk na 18 juni kunnen beginnen met bouwen. Dan hadden ze de rechter voor voldongen feiten gesteld en hadden ze sterker gestaan.

 4. Anonymous

  We zijn een maandje verder. Geen activiteit. Vorstverlet hoeft niet de reden te zijn. Het eerste wat nu moet gebeuren is de aanvoer van materieel en daarvoor zitten chauffeurs gewoon in een cabine. Harm Janssen kan lachen als een boer met kiespijn.

Reageer