Azepam

In door HB6 Reacties

[update] De discussie over Tivoli en de reacties die het losmaakt zijn hard. Het is pijnlijk om te lezen. Waarom roepen veranderingen toch zulke enorme negatieve sentimenten op? Meneer Rosenboom spant op 3voor12 wel de kroon. Tja, de platenbiz wordt al zo geteisterd door de cultuur van ‘gratis’ en als dan ook nog zo’n eigenwijs stadsbestuur zich met ‘zijn’ pop bemoeit, houd dan de Azepam maar binnen handbereik. Sluizen open voor een potje onvervalst U-bashen. Zo, dat lucht op.
Lees op dnu.nu wat zijn bloed heeft doen koken.
Hier staat de Utrecht-maakt-popmuziek-kapot-petitie van Tivoli.
PvdA cultuur-raadslid Isabella heeft maar liefst 1200 woorden nodig om uit te leggen waarom dat niet zo is.

Reacties

 1. Allert

  Leg mij dan maar eens uit waarom Tivoli voor NIKS zijn hele inboedel zou moeten overdragen aan de gemeente Utrecht.
  Want dat is wat er van Tivoli gevraagd word. En nu Tivoli dat niet wil zegt de PvdA Utrecht: “Nou dan krijgen jullie ook geen geld mee van ons, lekker puh.”
  Misschien begrijp je nu de negatieve sentimenten wat beter, het gaat hier om zeer kinderachtig gedrag van de PvdA.

 2. Herbert

  Ik denk ook wel dat ik het begrijp, maar ik vind het geen pas geven om bij ieder incident de moppermachine weer op standje 10 te zetten met als bottomline: ik vind het niks, het is niks en het wordt niks en het is allemaal de schuld van hullie.

 3. Anonymous

  De bezuiniging is voorlopig ingetrokken, totdat er meer bekend is over de onderhandelingen over het Muziekpaleis. Volgens de PvdA was het Tivoli die zelf zei dat ze hun eigen broek kunnen ophouden. Waarom dan nog subsidie geven als je leders op cultuur moet bezuinigen?

 4. Anonymous

  Zonder inhoud geen gebouw. Voorstanders van hokken met Vredenburg mogen blij zijn dat Tivoli überhaupt is aangeschoven. Behoudt zowel de Oude Gracht als de mooie popconcerten van ooit in Vredenburg (R.E.M., Pixies).

 5. Anonymous

  Alleen dorpen hebben één dorpshuis waar alle muzieksoorten worden uitgevoerd. Dit uiteraard om financiele redenen. Ik snap dan ook werkelijk niet waarom een stad (?) als Utrecht zonodig zo´n dorpshuis nastreeft als het al verschillende goed (?) lopende locaties heeft verspreid over de stad met elk hun eigen sfeer.
  Dus Tivoli hou op met die onzin. Ik ben één van die krakers geweest die Tivoli hebben mogelijk gemaakt. Verkwansel die historie niet en blijf onafhankelijk. Bouw desnoods iets op de plek waar het Casino toch niet gaat bouwen.

 6. Anonymous

  De houding van Tivoli begint inderdaad te irriteren. De huidige actie is misplaatst en straalt negatief af op het podium en de Utrechtse muziekscene. Zodra er plannen worden geopperd die niet in het straatje van Tivoli passen, wordt er een blik aan tegenaanvallen opengetrokken die kant noch wal raken.
  Wie heeft het over ‘de mond snoeren’? Niemand, behalve Tivoli.

  Wie heeft het over een wraakmaatregel vanwege Tivoli’s houding binnen het Muziekpaleis? Niemand, behalve Tivoli.

  Altijd maar dat slachtoffer spelen, nooit eens inschikken de andere kant op. Tivoli waant zichzelf superieur boven andere muziek- en culturele instellingen en is verslaafd aan het uitvechten van onderlinge strubbelingen (binnen willekeurige samenwerkingsverbanden) in de media. Jammer en kwalijk.

Reageer