Bouw begonnen!

In door HB15 Reacties

Gisteren was de grondoverdracht. Het lijkt erop dat de aannemer nu ECHT aan de slag is gegaan achter de schutting. Mijlpaaltje, mensen!

[update] Kees Terminator van Oosten heeft al een voorlopige voorziening aangevraagd om het werk stil te leggen. Maandag 9 november is er een beroepszitting bij de Raad van State over de bouwvergunning.

Reacties

 1. Michiel

  Heb vandaag ook meteen maar even een foto door een gat in schutting gemaakt, niet echt veel te zien behalve TROEP! Liggen enorm veel random kabels/buizen en andere rotzooi. Post em zo wel @ SSC.

 2. Michiel

  hahaha, die photoshop :’)

  @Herbert: Ah okay, zal daar voortaan wel even aan denken. Deze foto is echter niet zo indrukwekkend, ik kon ook nauwelijks ergens bij komen door de markt 😉 Voor de rest is het terrein goed afgesloten, en de ‘kijkgaten’ zijn vrij kansloos. Dus voor echt bruikbare updates zullen mensen vanuit de panden eromheen (vanaf hogere etages) foto’s moeten maken.

 3. Rob

  @Michiel
  point taken, ik zal eerdaags mijn vrienden aan de overkant (Paul van Dillen) weer eens met een bezoek vereren en gelijk wat foto’s schieten vanaf hun dak.

 4. Anonymous

  Mocht hij nog eea gaan winnen dan zal dat “ons” nog een hoop geld kunnen gaan besparen. Wat dacht je van tussen de 100 en 200 miljoen voor het Muziekpaleis, nog even excl. de exploitatieverliezen.

 5. Herbert

  @anoniem: De inzet is geen geld of luchtkwaliteit of toekomst voor deze stad, waar het aan het begin nog even op leek. Nu draait het alleen nog maar om macht.

 6. Anonymous

  Ik volg Kees al vanaf het begin van zijn loopbaan, en ik heb nog nooit iets gemerkt voor zijn liefde voor de stad Utrecht. Hij heeft alle senergie, creativiteit, ambitie en flexibiliteit uit de stad gezogen. Deze man gaat puur uit oude wrok te werk.

  Dat het nog zo lang heeft geduurd voor hij eindelijk ontmaskerd is, blijft voor mij een raadsel.

Reageer