Maandag discussie Sijpesteijnkade

In door HB1 Reactie

Gaat de toekomst van de Van Sijpesteijnkade je ook aan het hart? Loop dan maandag om 21.00 uur in bij Willem Slok aan de Korte Koestraat voor een discussie met voor- en tegenstanders van de sloop. Aanwezig zijn wethouder Stationsgebied Harm Janssen, GL-raadslid Pepijn Zwanenberg, PvdA-raadslid Bart Beerlage, Lombokkers Guus Haest en Marij Nielen. Je leest het goed: aanstichter van dit alles, NS-Poort, is niet van de partij en laat de gemeente de kooltjes uit het vuur halen. Op voorhand zijn de tegenstanders van sloop in de meerderheid. Benieuwd hoe het publiek reageert wanneer Harm Janssen spoedige sloop verdedigt met de noodzaak voor tijdelijke fietsenstallingen…

Reacties

  1. monique

    Helaas is nu het daar getransformeerd tot een foei lelijk stukje Utrecht. het water is weg er staat hoogbouw en allerlei wegen kruisen elkaar. Ik vind het jammer dat het zo gegaan is.

Reageer