Update actie behoud Sijp

In door HBReageer op dit artikel

Harm Janssen hapt in een vers croissantje, roert zijn cappuccino en checkt zijn Blackberry. Oeps, vorig jaar die wijsneuzige architect, nu een stel Lombokkers die zijn vakantierust bederven. E-mailactie, een actiepagina op Hyves en nu ook nog de Volkskrant! Gekker moet het niet worden.

Tja Harm, de sloop van dat straatje raakt een open zenuw bij oude en nieuwe Utrechters, live with it. Nu kun je twee dingen doen. Tegen de stroom inzwemmen en NS Poort plezieren door het straatje dood te verklaren. Of dat stukje Masterplan heroverwegen en het rijtje een waardige eigen toekomst te geven. Een sloopvergunning afgeven zonder dat er een concreet bouwplan ligt is eigenlijk al geen optie meer. Dat wordt gegarandeerd een procedure tot aan de RvS.

Reacties

  1. Giordino

    @ ^^
    Inderdaad laat hij zich is een keer nuttig maken en zich hiervoor inzetten !
    Altijd tegen van alles en nog wat en nu hoor je niets van hem !

    Ik hoop dat ze de Sijp een waardige indeling geven je kan er genoeg mee doen.

Reageer