Obsessie

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

De [burgemeester] heeft zich in een jaar tijd tot een ware obsessie voor de terminator ontpopt. Hij moet er maar een nieuwe stichting voor gaan oprichten, denk ik. En ondertussen doet onze Aleid geen enkele moeite het veenbrandje te doven, integendeel. Hij is zo druk met zijn eigen gelijk op te blazen dat hij er nog eens onder zal bezwijken. Maar het goede nieuws is dat het een prima bliksemafleider is voor het stationsgebied: de terminator heeft een nieuwe hobby! Broadway-kaartjes van 201,84 euri in plaats van de honderden miljoenen stationsgebied. Kom maar op met de WOB-stukken, laat een paar pallets met kopietjes op de Amsterdamsestraatweg bezorgen! We hebben immers niets te verbergen? Zo kunnen de zelfverklaarde advocaat en de oud-rechter elkaar de komende jaren wel eventjes zoet houden.

Reacties

Reageer