Scenario's uitstel

In door HBReageer op dit artikel

Vandaag publiceerde AD/UN een [artikel] waarin ze een aantal scenario’s beschrijft als morgen de gemeenteraad niet akkoord gaat met het extra krediet van bijna 40 miljoen voor de bouw van het Muziekpaleis.

Hoe lang duurt het nog voor er nieuwe gemeenteraadsverkiezingen zijn? Maand of 9? Ik geloof niet dat er partijen zijn die het nu op hun geweten willen hebben dat het Vredenburg nog vijf jaar braak ligt. Dat betekent dat morgen het krediet ‘gewoon’ wordt vrijgegeven. Onder luid protest en tegen een trits ‘keiharde voorwaarden’.

(Toen ik aan het blog begon heb ik me voorgenomen het in ieder geval te doen totdat het Muziekpaleis zijn eerste concert beleeft. Ik bedoelde daarmee eind 2012. Met medio 2013 kan ik leven. Als het toch iets anders wordt, geldt de belofte niet meer. Ik denk dat ik dan wel leukere dingen weet om mijn schaarse tijd aan te besteden.)

Vandaag was er trouwens weer een zitting in het kader van het hoger beroep in het kader van de architectenselectie van de bibliotheek. RTV-Utrecht meldt dat Rapp+Rapp heeft [geëist] dat de oude jury weer wordt ingesteld maar dat de manier van beoordeling en puntenscore wordt aangepast.

Oude jury? “Meneer Van Reeth? Met Harm Janssen spreekt u… uit Utrecht… ja precies, wethouder Janssen. Ehm, nou ik u toch aan de lijn heb, klein vraagje…”

Op welke planeet leeft dat bedrijf? Waar willen ze naartoe? Als ik er meer over hoor lees je het hier.

Reageer