Rekenkamer toch gelijk

In door HBReageer op dit artikel

In de commissievergadering van vanmiddag waren er veel partijen die het beeld herkenden en de conclusies en aanbevelingen van de Rekenkamer onderschreven. Het gaat om de manier waarop het college communiceert met de gemeenteraad wat het stationsgebied betreft. Lees [dit]. Het punt komt terug op de vergadering van de raad op 7 juli. Er kan dan een raadsadvies worden opgesteld. Wethouder Janssen op zijn beurt gaf aan dat hij zal komen met voorstellen in lijn van de aanbevelingen van de Rekenkamer. Ik begrijp hieruit dat hij niet meer achter de nogal botte reactie staat die is opgenomen als schriftelijk antwoord op de conclusies in het rapport zelf. Hij ziet zelf dus ook wel winst in een andere aanpak.
Goed nieuws, denk ik.

Reacties

  1. Herbert

    Ik weet het. 'Bot' is mijn kwalificatie. In de zin dat je de Rekenkamer als een klein kind wegstuurt.

  2. Anonymous

    Nja, daar is hij dus van teruggekomen. Het was niet een erg goede dag voor Janssen gisteren 😉

Reageer