Krijg nou tieten!

In door HB2 Reacties

zou Claudia de Breij uitgeroepen hebben. De terminator heeft een [zuster] in het kwaad, een dame in nood maar net zo Prozess süchtig. Zo leer je ieder dag weer wat nieuws over de couleur locale van deze stad.
Ter compensatie hiervan een lekker zakelijk [powerpointje] van de chef van POS. Beide kwamen aan het woord op 25 juni tijdens de Raadsinformatieavond over het Muziekpaleis. Verslagje [hier].
De wethouder beloofde deze week een ophelderende brief te sturen. Want hoeveel zalen krijgt dat gebouw nu eigenlijk nog? Wordt de Michael Jackson-zaal geschrapt? Kijken we straks tegen een gapend gat aan?
Om mee af te sluiten een [opwekkend stukje] van onze vrienden van AD/UN voor het slapen gaan. Tot morgen!

Reacties

  1. Erik

    'Zus in het kwaad', lijkt me een belediging voor de terminator. Ik las net even wat van de bijdrage van Ten Berge, ik mag hopen dat de terminator het qua bedroevend proza en taalgevoel niet zo bont maakt, ik heb overigens nooit iets van hem gelezen.

  2. Herbert

    ^klopt, ze zijn niet vergelijkbaar. Maar ze zitten volkomen op 1 lijn in hun afkeer van stadsbestuur en ambtenarij en schuwen grote en grove woorden niet.

Reageer