Even binnen kijken

In door HBReageer op dit artikel

We hebben ons geen tweemaal bedacht toen bekend werd dat de bouw van het Rabobank-kantoor ook opengesteld zou worden. Zaterdag waren we van de partij. Helaas stopte de werklift op de zevende – tot zover zijn ze gevorderd met de glazen buitenwand. Niettemin de boel eens goed bekeken en nog maar weer’s gevraagd tot welke verdiepingsvloer de zuidelijke torenkern nu echt is gevorderd: het antwoord was wat warrig. Dan zelf maar tellen: 27. Als je je bedenkt dat één verdieping 3,8 meter is dan lijkt het erop dat de 105 meter zo’n beetje bereikt is. Sinds de hoogste-puntviering is de bekisting namelijk nog weer een stukje opgeschoven. Er komt op de betonnen kern nog een gesloten stalen opbouw voor technische voorzieningen.
We hebben ons een broodje paling laten smaken en Rob kwam met een setje sfeerbeelden naar buiten. Je vindt ze op het [beeldblog]. Even klikken voor grote versies.

Reageer