Renovatie HC in welstand

In door HBReageer op dit artikel

Voor het eerst is er in de Welstandscommissie met de architecten gesproken over de renovatie van het bestaande Hoog Catharijne. Een belangrijk onderdeel daarvan is het ‘vlaktrekken’ van de onderstaande lagen over een groot deel van het bestaande gebouw, en het creëren van een attractieve plint, iets wat nu volledig ontbreekt. De architect is Altoon + Porter, die ook het Entreegebouw ontwerpt. Hoewel we nog twee weken moeten wachten op het verslag is het al duidelijk dat de commissie er zeer kritisch over was, zo vertelde mij een toehoorder. Helaas is het lastig meekijken, want beelden ontbreken.

Reacties

  1. ill-b

    Zeer kritisch, dat was de Commissie Welstand ook al over het Entree gebouw aan het Vredenburg van datzelfde architectenbureau. Tijd voor een andere architect..?

Reageer