AIA

In door HB1 Reactie

Lees ik afgelopen week in NRC dat Jo Coenen erelid is geworden van AIA. Het American Institute of Architects is niet zomaar iets. Het rekent Coenen en collega Winy Maas tot een negental internationale architecten die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan de architectuurpraktijk in het algemeen. Wat moeten wij daarmee? Nou, het bureau van Coenen ontwerpt de pop-biotoop in het Muziekpaleis. Dat is een mooi woord voor de zaal waar straks mogelijk Tivoli concerten in zal gaan programmeren. Maar misschien ook wel [niet].

Reacties

  1. Pwna|d

    Zo bijzonder lijkt die aia toch ook weer niet; 83,500 leden, waarvan 2,600 de meest prestigueze titel hebben “Fellow of the American Institute of Architects”…
    Maar ’t schept toch wel verwachtingen; hoe creatief kan men zijn met 1 man achter een tafel en voor de rest een zaal volgepropt met mensen?

Reageer