Wiet Baggen en Lowi Sturrus

In door HB6 Reacties

He, zijn dat hoofdrolspelers uit een nog onbekend werk van Tolkien? Of tweede generatie flower power? Misschien wel. Maar wat ze zeker zijn is auteurs van taaie luchtrapportages voor de gemeente en Arcadis.

Misschien zijn het wel schuilnamen. Want zo’n dankbaar werk is het niet sinds een aantal mensen enige tijd geleden heeft besloten het proza te gaan lezen. Anyway, to the point. De luchtrapportages van twee grote projecten zijn geactualiseerd. Hier volgende de links. Een waarschuwing vooraf: niet geschikt voor oppervlakkige lezing.
Luchtrapportage Muziekpaleis april 2009
Luchtrapportage OV-terminal 2009

Reacties

 1. Druppel

  Probleem blijft natuurlijk dat de grote Europese (wereld) leiders <>hun<> probleem bij de lokale (gemeentelijke) overheden neer legt!

  Lang leven de EU!!

  Waarom wil niemand begrijpen dat auto’s verder rijden dan de gemeente grenzen…..

 2. Hans

  @herbert
  schuilnamen? nee, kijk maar even op LinkedIn, of Google…
  En europees stemmen kan weer in juni!

 3. Herbert

  ^^ Op de SDLGP, de Stop De Lucht Geneuzel Partij. Waarom niet hyperstrenge normen op vleesconsumptie? 1 kilo vlees kost 10 kilo soja, ingevoerd uit Zuid-Amerika. Onze biggetjes rijden naar Italie, en komen in koelwagens terug. Vervolgens wordt het spotgoedkoop in Aldi en AH aan de man gebracht. Nog los van de gezondheidsrisico’s is het een totaal pervers systeem dat massa’s luchtverontreiniging produceert.

 4. 47 a.d.

  ^^^Inderdaad. Velen hebben een grote mond over dergelijke excessen van de vleescosumptie en een grote mond wat betreft luchtkwaliteit maar minder vlees eten of de auto laten staan of zelfs wegdoen komt echt niet bij ze op!

Reageer