Van Haren

In door HB1 Reactie

Op de stationsgebied-schouwen is het diverse keren aan de orde gesteld: zijn er rondom het Vredenburg niet meer fietsenrekken te realiseren?

Kan de La Vie-garage niet een verdieping ter beschikking stellen, zo werd onder andere geopperd. Nu is dit financieel niet echt interessant voor de exploitant.

Nu is er toch iets gevonden. Onder de schoenenwinkel Van Haren zit een kelder. Deze is blijkbaar beschikbaar en zal worden ingericht voor de gratis stalling van 150 fietsen. De ingang is aan de achterzijde, aan de Lange Koestraat. Wanneer deze open gaat is niet bekend.

Is het ‘alle beetjes helpen’ of ‘water naar de zee dragen’? Je mag het zeggen. Ik verbaas me er in ieder geval wel over hoeveel mensen in korte tijd hun fietsen verweesd hebben achtergelaten op de tijdelijke gratis stalling op de bouwplaats. Een fiets is voor hen een soort disposable.

Reacties

  1. Rob

    Wat mij betreft valt dit onder de noemer water naar de zee dragen. Als je rond Hoog Catharijne (met name aan de stationskant) ziet wat er staat, kun je echt spreken van een Tsunami van fietsen.

Reageer