Minder blauw

In Nieuws door HB3 Reacties


Over een paar maanden zal er minder blauw op straat zijn langs het Vredenburg. De schutting om de [‘bouwval’] krijgt een geheel andere uitstraling. Geen posters en street art meer, maar een enorme collage van historische foto’s en computerimpressies. Oud en nieuw versmolten. Het oude bakstenen jaarbeursgebouw dat naadloos overgaat in het nieuwe HC-entreegebouw. De cirkel is rond.


De panorama-achtige afbeelding is een stuk sjieker dan wat er nu op zit. Het wordt hoog tijd dat de trots over wat er gerealiseerd gaat worden ook op het straatniveau wordt uitgedragen.


Ik heb nog geen afbeelding. Wel een paar foto’s van een bouwschutting in het centrum van Eindhoven. Die nodigt echt uit om te stoppen en te lezen. Ik hoop dat de nieuwe Vredenburgschutting dezelfde kwaliteit krijgt.

Reacties

  1. Rob

    Ik heb al een deel van wat het gaat worden gezien en het ziet er mooi uit. Oude en nieuwe beelden die in elkaar overlopen. De moeite waard.

Reageer