Kortgeding

In door HB5 Reacties

Er zijn deze week in Utrecht twee leuke kortgedingen. Op dinsdag probeert Robert de Nijs zijn ex uit zijn woning te krijgen. Maar de aandacht van dit blog gaat uit naar het kortgeding twee dagen later. Dan ontmoeten de juristen van Rapp+Rapp en de gemeente Utrecht elkaar. Eis: verbod om de opdracht voor het ontwerpen van de Bibliotheek++ aan VMX architects te gunnen.

De poll staat klaar: your bets please.

Reacties

  1. Herbert

    @Agent D: Ajb niet zomaar linkjes droppen zonder uitleg. Thanks.@rest: het filmpje betreft ruim 5 minuten Christian Rapp, die vertelt over de aanbestedingsprocedure en de rechtszaak, die morgen zal plaatsvinden.

  2. Anonymous

    Als éen van de bedreigingen noemt Rapp zelf de procederende architecten die de positieve spirit er uit halen. Mijn advies: geef het goede voorbeeld en haal éen van die bedreigingen uit het proces en stop met procederen. Maar ook hier zullen woord en daad wel van twee tegengestelde ordes zijn.

Reageer