Werk

In Reportage door HB2 ReactiesNog wat foto’s van de werkzaamheden zoals ze er afgelopen zondag bij lagen. Tweemaal Vredenburg, driemaal Smakkelaarsveld en de laatste is de opnieuw opengebroken Bergstraat. Ook de Knipstraatligt open, maar daar is het niet zo’n inbreuk op het dagelijks leven als in Wijk-C. Overigens is het me nog steeds niet duidelijk waarom op het Smakkelaarsveld zo’n reusachtig gat gemaakt moet worden. Het is nogal een contrast met de bescheiden sleuven in de eerder genoemde straten. In de groene container zie je trouwens de funderingspalen van de vroegere kade. Archeologen hebben ter plaatse de boel bekeken en daarna zijn er damwanden geplaatst.

Reacties

  1. Imar

    Vorige week sprak ik bij dat gat een uitvoerder die zei dat er nog wat vervuilde grond lag die weggehaald moest worden. Bovendien kregen ze de laatste platen van de tijdelijke damwand er niet meer uit, dus misschien moeten ze uitgegraven worden.

  2. Anonymous

    Nja, dat gat is toch duidelijk! Dat zijn de ondergrondse parkeerplaatsen die in de visie van VMX er moeten komen šŸ™‚

Reageer