Bestuursrapportage stationsgebied

In door HBReageer op dit artikel

Gisteren is met de [programmabegroting 2009] ook de [bestuursrapportage 2008 van het project stationsgebied] verschenen. Uit de 300 plus pagina’s begroting heb ik de 8 pagina’s stationsgebied uitgelicht. De volledige begroting vind je op de site van de gemeente. Klik op de links om te downloaden/openen. Zodra ik ze heb gelezen zal ik proberen de opvallende zaken samen te vatten.

Na de rustige zomerperiode begint de ambtelijke molen weer op stoom te komen. Vanavond is er weer een schouw in het infocentrum (Gildekwartier Hoog Catharijne), waarbij je je persoonlijk op de hoogte kunt stellen van de vorderingen en plannen. Ik hoop vanavond antwoord te krijgen op de vraag wanneer nu eindelijk de eerste schop in de grond gaat voor het Corio-gebouw De Vredenburg. Gaan ze 1 oktober ook niet halen? Aan sloper Beelen zal het niet liggen, die is al gevorderd tot de traverse naar de Mediamarkt, die inmiddels ook al aan de stadszijde is losgeknipt.

Reageer