Biep biep biep biep

In Reportage door HB3 Reacties

Filmpje.

Op de site van AD/UN staat dat juryvoorzitter bOb van Reeth heeft laten weten zich van het project terug te trekken. De jury had aanvankelijk het plan om het ontwerpproces verder te begeleiden maar ziet daar nu vanaf.

Reacties

  1. Henk

    Had ik me net verzoend met het idee dat we een groen “kasteel” zouden krijgen, komen ze hiermee. tja…ik moet wel zeggen dat als ik naar deze presentatie kijk, dat ik me nog meer verwonder over deze keuze dan de vorige hoor. Dit filmpje is eigenlijk behoorlijk goedkoop en geeft totaal geen idee van de sfeer rondom hun bieb. en “cu @ de bieb”? hmmm, is het nou engels of nederlands? een beetje goedkoop zo’n popie-jopie zin…

  2. Lars

    Wat Henk zegt. En dit muziekje is voor mij al een afknapper ūüėČ Misschien alsnog een kort referendumpje over deze twee ontwerpen?Ik ben nog niet helemaal over de blunder, eigenlijk…

Reageer