B2

In Nieuws door HB4 Reacties

Maandag begint de bouwvak. Dat zal niet gelden voor de mensen van Beelen werkzaam aan het Vredenburg. Daar is nog veel werk aan de winkel. Het is wel mooi om te zien hoe ze proberen zoveel mogelijk materialen te scheiden, op en rond het gebouw: grind, bitumen, hout, metaal, bedrading. Behalve glas, dat mag kennelijk overal doorheen. Maar er is een spanningveld tussen de precisie nodig voor het scheiden en de kick van het bruut kapot maken – het zijn twee persoonlijkheden.
De allerleukste baan bij Beelen lijkt me chauffeur op de bobcat die de hele dag door rondrijdt op het dak en overal rommel schuift en over de dakrand kiepert. Toen ik eergisteren op La Vie stond foto’s te maken hoorde ik plots een hoop glasgerinkel. Ik kijk eens goed. Komt daar Bob de Bouwer op zijn bulldozertje dwars door een muur van B2 blokken rijden. Meneer Beelen, waar kan ik solliciteren?

Reacties

  1. lotto

    For us when we visit some blog site our main objective is to ensure that we will be entertained with this blog.

Reageer