HC-safari

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Er zijn veel meer mensen die HC als een intrigerend ontdekkingsobject zien, getuige de vele reacties op [Urban exploring].

Gids Jan Maarten (Aorta) meldt dat de HC-safari vaker zal worden gehouden maar dat er inmiddels wel een aardige wachtlijst is. Dus meld je tijdig aan via de Aorta-site als je van de partij wilt zijn. En niet stiekem achteraan sluiten!

Van ‘grijze’ deelnemer GJ kreeg ik een klein verslagje waarbij hij zich verbaasde over het feit dat het oude stratenpatroon van de stationswijk feitelijk nog steeds bestaat maar in het HC-complex is geïncorporeerd. Ik wil wat dat betreft nog even wijzen op een oude post die de [stratenstructuur] als onderwerp heeft.

De tocht voerde onder andere langs gangen die nu zijn afgesloten maar in de begintijd een functie hadden als dagmarkt. Ook het Mirliton-theater stond op het programma. Dit theatertje was in de begintijd nog wel in gebruik maar voldeed kennelijk niet en lag teveel afgezonderd. Er waren tijdens de trip diverse momenten dat GJ zich volkomen gedesoriënteerd voelde tussen de vele liften, gangen en expeditieruimten. Iets dat ik me levendig kan voorstellen. Bijgaand twee kiekjes door hem gemaakt tijdens de safari.

Reageer