Nieuw bezwaar

In door HB6 Reacties

Zojuist [hier] gelezen dat Van Oosten bezwaar gaat maken tegen de bouwvergunning voor woonwinkelgebouw De Vredenburg. Die vergunning is vorige week gepubliceerd. Ook suggereert hij dat er een kans is dat sloop alsnog wordt stilgelegd als gevolg van een nog lopend hoger beroep.

Reacties

 1. Anonymous

  Wat een ontzetttende… Hoeveel dat ons allemaal kost. Democratisch genomen besluiten.

 2. Anonymous

  Ik word zo moe van die man. En het kost zoveel tijd en geld. Toch een groot geluk dat hij geen burgemeester van Utrecht is geworden.

 3. Henk

  te laat, toch weer een paar woorden aan hem besteed. Tja, feit blijft dat deze man helemaal geen mogelijkheden zou hebben om de gemeente (en ons) zo te ‘pesten’ als de gemeente haar zaakjes beter op orde had gehad. Maar ik moet zeggen dat ik me soms afvraag waarom deze man geen manier zoekt die de stad minder dupeert om zijn punt te bewijzen.

 4. Rag

  Nee hoor, prima dat er iemand is die de gemeente op de vingers kijkt. Ook al kost het veel tijd en geld. De gemeente moet zich aan de regels houden en dat gebeurt soms overduidelijk niet.

 5. Anonymous

  Wat jammer dat meneer Van Oosten niet van Utrecht houdt. Misschien kan hij met zijn energie meer bereiken in landen of gebieden die zijn hulp nodig hebben. Hopelijk komt hij eens tot inkeer en gunt hij ook andere utrechters een vrij en mooi utrecht. En nee dat is niet een utrecht wat lelijk gemaakt wordt door de bouwputten oneindig te vertragen.

Reageer