Vaart

In Nieuws door HB1 Reactie

De bouwers van het nieuwe kantoor van Rabobank zetten de sokken erin. Heb je de twee kranen gezien die er sinds kort staan? Nog niet op eind-hoogte, maar dat zal niet lang meer duren.

De planning voor dit voor Utrecht landmark building is strak. December 2009 zal alles klaar moeten zijn. De architect heeft een fraai filmpje gemaakt, ik vind hem veel beter dan het filmpje van de OV-Terminal, veel aansprekender. De virtuele gast loopt en kijkt om zich heen als in het echt.
De poppetjes zijn knap en best realistisch geanimeerd, ze lopen en leunen op bureau’s. Alleen dat boompjes uit de verdiepingsvloeren laten schieten als eikeltjes van Panoramix, argh. Hoe verzin je het. Architecten hebben niks met groen. Voor een boom hebben ze slechts één sjabloon. En die zegt floep, uit een gaatje in een betonvloer!

Reacties

  1. Henk H.

    hmmm, als ik die rabo-twintowers zo zie heb ik wel het idee dat ze niet zo groot en indrukwekkend zullen worden als de krantenartikelen suggereerden. Maar ze zijn wel mooi op zich.

Reageer