Weesfietsen

In door HB1 Reactie


Begin december heeft de gemeente alle gestalde fietsen in het stationsgebied van een label voorzien. Vanaf 2 januari worden alle fietsen waar nog zo’n label aan hangt verwijderd. Langer stallen dan 28 dagen is officieel namelijk niet toegestaan. Gisteren zag ik nog aardig wat van die labels zitten. Die zullen er net na Nieuwjaarsdag, als velen nog een paar dagen vrij zijn, nog wel opzitten. Het zal wel flink opruimen.
In het stationsgebied komen de laatste tijd voortdurend nieuwe stallingen en rekken bij: rekken ter hoogte van V&D langs de Rijnkade en de stoep op Smakkelaarsveld, een overdekte stalling aan het Stationsplein ter hoogte van de streekbussen en dubbele rekken langs het hele Stationsplein. De installatie van de dubbele rekken had allang begonnen zullen zijn, ware het niet dat een tijdrovende Europese aanbesteding moet plaatsvinden. Dat wordt dus voorjaar.

De gemeente slaat afgevoerde fietsen trouwens op aan de Groenewoudsedijk 6f op het industrieterrein Papendorp.

Reacties

Reageer