Winter 2

In Reportage door HB4 ReactiesNog meer winterse plaatjes, gemaakt afgelopen zondag.

Reacties

 1. Laurent

  Hoe voor de hand liggend het ook mag zijn: ik vind Winter2 mooier, met de oude gebouwen. Ooit moet er toch eens een Tribunaal worden ingesteld om Alle Architecten Van Gebouwen Sinds 1945 ter verantwoording te roepen, waarbij vooral de vraag aan de orde moet komen waarom je die gebouwen het liefst weer gebombardeerd zou zien.

 2. Chris Lauffer

  Hoe vreemd dat ik mijn foto’s onder de naam van een ander tegenkom.. iet dat ik moeilijk wil doen omtrent copyright of zo maar vermeld verdorie minstens even mijn naam aub! Die foto van de vismarkt, 1000% mijn. Fijn hoor! En zo nog vier andere platen, grom!

 3. Chris Lauffer

  Zwaar excuus, ik heb dezelfde doorsteken gemaakt en die van de Vismarkt lijkt akelig eng op een oude plaat van mij, net als de rijp op de takken bij de Domtoren.

  1. Auteur
   HB

   Geaccepteerd. De foto’s zijn uit een winterse reeks gemaakt op 22 december 2007. De kans om in de Utrechtse binnenstad dezelfde foto’s te maken is best groot, zeker als er van dat fantastische licht is.

Reageer