Okay

In door HB1 Reactie

Het eerste concert in Vredenburg Leidsche Rijn – de ‘Rode Doos’ – was gisteren een feit. Ook al is het rondom nog een beetje een bouwput en moest iedereen nog wennen, het concert was er niet minder om. Violiste Jeanine Jansen zei een dag eerder tijdens de repetities dat ‘het comfortabel speelde’ en ‘op het podium goed klonk’. Dat is ook wat waard voor een zaal. Het moet én goed klinken voor de bezoekers, maar ook voor de artiesten prettig zijn om in te werken. Dan komen ze graag. Maar er wordt de komende tijd nog wel aan de zaal gesleuteld, want het kan minder hard en nog beter in balans. Maar akoestische potentie schijnt deze wel te hebben.
Dinsdag 11 december treedt Ilse de Lange op, dat is het eerste popconcert in VLR. Ook spannend. Maar popconcerten hebben in het algemeen toch ook een beetje een traditie van slecht geluid waar niemand zich erg om schijnt te bekommeren. Het zal daarom wel loslopen.

Reacties

  1. Laurent

    Die laatste CD van Ilse de Lange is erg goed. Mooie composities hoor (ik had hem voor mijn verjaardag gevraagd. Ik kende 1 hit, via de band waar ik in zat. Waar het spelen in een coverband al niet goed voor is)

Reageer