SO krijgt SO op de BOO van HC

In door HBReageer op dit artikel

Bureau Simmons & Simmons heeft op verzoek van de raadscommissie Stedelijke Ontwikkeling (SO) een second opinion (SO) gegeven op de ontwikkelovereenkomst (BOO) met Corio rondom het nieuwe Hoog Catharijne (HC). Voor geïnteresseerden, je vindt het hier als een pdf-download. Ik heb even de laatste pagina met de conclusies gescand. (Echt lezen komt later.) Een citaat daaruit: “In het licht van de hiervoor gemaakte kanttekening komt het de second opinion adviseurs voor dat (…) er sprake is van een evenwichtige overeenkomst waarbij beide partijen hun doelstellingen zien verwezenlijkt en kan er in dat kader worden gesproken over een balans tussen de rechten, risico’s en plichten.”
Oke, met wat kleine slagen om de arm kan het dus de zegen van de opstellers wegdragen. Op de 20e komt het aan de orde in de commissievergadering SO.

Reageer