Reclame

In door HBReageer op dit artikel


Er is een vergunning aangevraagd om op de schutting reclameborden te plaatsen. De gemeente probeert op een aantal manieren de ambulante handel op Vredenburg een handje te helpen. Ook met wat advertenties zo links en rechts. De loop is er op de doordeweekse dagen een beetje uit, zoals dat zo mooi heet.

Ik denk dat een koopman op een goed moment de balans opmaakt en denkt: markt op Vredenburg? Beste tijd gehad. En dan rijdt hij met zijn grote bestelbus een stadje verder. Over een jaar of wat gaat P&C voor de vlakte en wordt de parkeergarage onder het plein uitgegraven. Dan is er helemaal geen markt meer mogelijk. En ik denk niet dat hij nog terug komt. Want het nieuwe plein moet allure krijgen. Gratis sim-lock verwijderen en gebruikte dozen waspoeder passen daar niet zo bij. De notenkraam en de viskraam? Oke, vooruit dan.

Reageer