Second opinion nieuw HC

In door HBReageer op dit artikel

In september is de bilaterale ontwikkelovereenkomst en de bilaterale projectovereenkomst tussen Corio en de gemeente gepresenteerd. In de wandelgangen de ‘BOO/BPO Radboud en Koppen’ genoemd. In dit stuk wordt besproken hoe het nieuwe Hoog Catharijne gerealiseerd zal gaan worden en welke verplichtingen en mogelijkheden beide partijen hebben. Dit stuk is dermate lijvig en ingewikkeld dat de Raadscommissie Stedelijke Ontwikkeling (SO) heeft aangedrongen op een second opinion, net zoals dat ook is gebeurd bij het Muziekpaleis. Zo rond 12 november zal dat stuk klaar zijn, en voor iedereen te downloaden, en het wordt dan 20 november besproken in de openbare vergadering van de commissie SO. Benieuwd of daar nog wat politieke roering uit voortkomt.

Reageer