Kooplui

In door HB1 Reactie

Uit het Stadsblad: De SP heeft een enquête gehouden onder de marktkooplui op het Vredenburgplein. Daaruit zou een beeld komen dat er sinds het begin van de bouwput nogal wat omzetderving is. De gemeente is nog niet helemaal overtuigd van oorzaak en gevolg maar wil wel met de ondernemers praten over mogelijke oplossingen. Uit het college is het besluit gekomen dat de blauwe bouwschutting gebruikt mag worden voor reclame en bewegwijzering door de markt. Of er geldelijke compensatie volgt is nog de vraag. De ondernemers op de noordzijde van het Vredenburg hebben een ander verhaal, dat je niet zo luid hoort: daar is sprake van omzetgroei omdat het er veel drukker is geworden sinds de schutting.

Reacties

  1. Anonymous

    Haal die markt weg van het vredenburg en zet die op de Catharijnebaan, dat verdiepte stuk onder HC door. Overdek het eventueel en maak het permanent. Dat zou pas mooi zijn en een goede tegenhanger van de Albert Cuyp.Grt Erik

Reageer