Leidseveertunnel

In Nieuws door HB1 Reactie

dsc_52161
Bus passeert in Leidseveertunnel. In de AS-plannenmakerij wordt veel aandacht geschonken aan de rol en betekenis van de “centrumboulevard”, de route langs Jaarbeurs, HC en de toekomstige OV-terminal, en aan de “stadscorridor” langs Van Sijpesteijnkade, Smakkelaarsveld en Vredenburg. (Zie ook deze post.) Maar hoeveel en welk verkeer er in de toekomst door de Leidseveertunnel moet gaan is mij niet zo duidelijk.
dsc_52271

De tram zal verdwijnen, dat wel. Maar hoe zit het met stadsbussen en auto’s? Straks is het Westplein ondertunneld. Maar hoe sluit deze tunnel daar op aan? Mooi onderwerp om nog eens in te duiken.

Reacties

  1. David

    Mooi punt, 1 van mijn grootste openstaande vragen van heel AS!Ben erg benieuwd of je d’r achter kan komen!

Reageer