Vogelvlucht

In Reportage door HB7 Reacties
Met dank aan Paul Vergeer, voor het bezoekje aan het dak van Radboudveste. Niet teveel wind gelukkig en redelijk helder. Foto’s gemaakt rond half 9 ’s avonds met een 10 mm lens zodat je een kijkhoek van zo’n 140 graden krijgt. Daarop is dus heel veel te zien.

Reacties

 1. maarten

  Bijzonder om te zien hoezeer HC toch een stad binnen een stad vormt, met alle opgangen en binnenplaatsen, plekken die je anders nooit ziet.

 2. Jaap

  zo zie je goed hoe de catharijnebaan(?) echt een weg van niks naar nergens is… een soort ‘moderne streep’ die stukloopt op de amsterdamse straatweg, gelukkig dat ze daar gestopt zijn. wel grappig overigens hoe die gekleurde gebouwen van HC de boel toch nog best opfleuren.

 3. David

  holy sh*t, die laatste foto! daar stond je echt op ’t randje of niet? *ril*en ik vind zelf dat die gebouwen van HC vooral van boven zoals je ziet de boel opfleuren en als je beneden op straat loopt, dit veel minder goed ziet.

 4. .

  @DavidDaarom schreef ik al: gelukkig was er weinig wind. Maar als je rondloopt met een camera dan denk je niet zo na over gevaar 😉

 5. Tony

  Mooie foto’s vanaf de Radboutveste. Zouden die ook in groot formaat beschikbaar kunnen komen? Als bewoner van de Radboutveste zou ik die graag als behang gebruiken.

Reageer