Rabobrug 2

In Nieuws door HB2 Reacties

Van bloglezer Gerwin kregen we dit plaatje door, daarin is de brug door hem ingetekend. Dat was ook mijn inschatting maar van een raboman heb ik echter net begrepen dat de brug toch nog wat zuidelijker komt. Vlak naast de ingetekende brug ligt Rabobank-gebouw Lila. Daarvan is door NS de huur opgezegd. Rabobank moet snel op zoek naar vervangende ruimte. Naar het schijnt wordt dit prefab-gebouw eind dit jaar gesloopt. Men heeft de ruimte straks nodig voor het zuidelijke busstation van de OV-Terminal. Zie ook deze post.

[edit 020108] De link van Gerwin werkt niet meer. Daarom even dit kaartje ‘opgeladen’:

Reacties

  1. Joeri Nortier

    Die ingetekende brug komt inderdaad goed overeen met de locatie die door het structuurplan uit december 2006 werd aangegeven. Kijk de plankaart die bij dat structuurplan hoort er maar eens op na.

Reageer