Standje

In Nieuws door HB1 Reactie


Vandaag met eigen ogen kunnen zien dat de stewards die proberen rondom de bouwschutting het verkeer wat veiliger te maken met agressie te maken krijgen. Een opgewonden standje negeerde het advies en het verbodsbord met een hoop misbaar. De steward liet het niet op een confrontatie aankomen maar het scheelde niet veel of hij had een tik te pakken. Daar sta je dan, smalgeschouderd in je oranje hesje. Ik zou behoorlijk gefrustreerd raken denk ik. Ik zou verzoeken om een koppeltje blauw op van die flitsende mountainbikes. Die hoeven dan alleen maar zichtbaar te zijn en streng te kijken. Dat zou de passanten duidelijk maken dat de hesjes er niet voor hun hobby staan. Overigens, ik heb nog geen enkel bericht gelezen over ongelukken in dat gebied. Afkloppen. Door de onoverzichtelijkheid is iedereen extra alert. Dat is dan weer een voordeel. (De foto is overigens uit mei.)

Reacties

  1. David

    Liep er donderdagavond langs, stak ik over en kwam ik ze tegen, 2 meiden stonden d’r.<>1e meid:<> “Hoi, ben jij al op de hoogte van de veranderingen op ’t Vredenburg?”<>ik:<> “absoluut”<>2e meid:<> “Weet je ’t zeker??”<>ik:<>“haha je moest eens weten, volg diverse sites op internet d’r over! Zo’n Nerd ben ik!”hehehe, was wel grappig op dat moment

Reageer