Seizoen 2008

In Nieuws door HBReageer op dit artikel

Met belangstelling de nieuwe Vredenburgbrochure voor het nieuwe seizoen bekeken. Gisteren plofte deze op de mat. Linksonder op de kaft staat ‘on the move’. Niks is minder waar. De muziekzaal en haar bezoekers zullen de komende tijd nomaden zijn. Van september tot december zijn uitvoeringen in de Jacobikerk en Central Studio’s, na deze periode in Vredenburg Leidsche Rijn en Leeuwenbergh, een voormalige kerk in het Museumkwartier. De centrale kassa bevindt zich dan weer op een andere plek: de Winkel van Sinkel. Vanaf 18 juni a.s. is het oude Vredenburg definitief dicht. Als u het nog voor een laatste keer wilt beleven moet u snel zijn. Ik vraag me af hoe dit voor de medewerkers van het Muziekcentrum is. Weg van de vertrouwde plek. Einde aan de goed geoliede machinerie van concerteren. Welkom chaos en improvisatie. Ik wens ze veel sterkte en wijsheid en hoop dat de concerten zullen blijven volstromen, waar dan ook in Utrecht. (Volgens mijn vriendin hebben ze nu eindelijk weer een goede flamenco-serie.)

Reageer