Kaal 1

In door HB1 Reactie

De Raad van State heeft vandaag bepaald dat 15 bomen op Vredenburg en aan de Rijnkade mogen worden verwijderd. Een zal worden verplaatst, de rest geveld. De bomen, merendeels platanen, wil de gemeente zo snel mogelijk weg hebben om aan de kabels te kunnen werken, hoogstwaarschijnlijk nog voor het weekend. De boom met het eksternest blijft nog even staan. Er loopt nog een bodemprocedure bij de Raad van State over de kap van een negental bomen die niet direct in de weg staan. Het laatste woord is daar dus nog niet over gezegd.

Reacties

  1. David Bosch

    Heel spijtig van dergelijke mooie bomen, maar een stad als Utrecht moet ook verder. Zoals het centrum er momenteel uitziet kan het ook niet verder. Er zullen altijd mensen blij en minder blij zijn, maar goed dat is het gevolg van elke verandering.

Reageer