Water terug

In Nieuws door HB2 Reacties

Even een intermezzo. Impressie van de architect van het nieuwe HC en de huidige situatie. Als er straks water is zal toch nog een groot gedeelte overkapt zijn. Op de plaatjes varen bootjes, echter het is maar de vraag of het water dieper wordt dan enkele tientallen centimeters, amper genoeg voor een kano. En in de impressie ontbreekt de essentiële Catharijnebrug. [bron Corio]

Reacties

  1. Laurent

    Kunnen die stedenplanners van de jaren zestig en zeventig niet met terugwerkende kracht aansprakelijk worden gesteld voor het verpesten van de aanblik van grote delen van Europese steden?Van mij mag 75% van wat er tussen 1950 en 1990 gebouwd is weer plat.

  2. Herbert

    Over een paar dagen zal ik een fotoreeks van Korenbeurs – Jaarbeurs – Muziekcentrum erop zetten. Dan springen je de tranen echt in de ogen.

Reageer