Nieuwe marktopstelling

In door HB1 Reactie

Op het Vredenburg is voor het eerst de markt in een verkleinde opstelling opgebouwd. Dat is de opstelling die de komende jaren zal blijven als gevolg van de werkzaamheden. Overigens wordt door de geplande bouw van het apartementencomplex het Vredenburgplein sowieso een stukje kleiner en sterker omringd door hoogbouw. Want ook HC eist meer ruimte, in diepte en hoogte. Ik vraag me af hoeveel Utrechters zich dit realiseren en dit weten te waarderen. Herinneren we het ons nog: Visie 1 of Visie A? [Edit: Ton, bedankt voor de nuancering.]

Reacties

  1. Ton

    Hoi Herbert,let op, het ging bij het referendum niet om plannen, maar om visies. Ja, een groot verschil vond de politiek. En terecht want een plan leg je vast, een visie kun je nog alle kanten op laten gaan. Dus kon je kiezen uit visie 1 en visie A.groet, Ton

Reageer